Jdi na obsah Jdi na menu
 


Psi

7. 7. 2015

becka-spinkaji---6.-den.jpg
štěňata BOC - vrh B Under Rock 6. den života

Border kolie je velmi inteligentní a výkonný ovčácký pes, který potřebuje společně se svým aktivním pánem pořád něco podnikat a kromě těla zaměstnávat i hlavu. Našim cílem je chov zdravých, povahově vyrovnaných, ale dostatečně temperamentních border kolií s pěkným exteriérem, vhodných pro výstavy i sport (agility, obedience, pasení, flyball..). Vybíráme chovné jedince, kteří k sobě ladí exteriérem i povahou. Nezaměřujeme se na čistě pracovní typy. 

Štěňata nabízíme k odběru v 8 týdnech věku. Jsou několikrát odčervená (2., 4., 6., 8. týden), očkovaná a čipovaná

Dostanou očkovací průkaz - pet pas vystavený na nového majitele s vylepeným identifikačním kódem čipu.

Průkaz původu zašleme novým majitelům poštou doporučeně neprodleně po obdržení průkazů původu z plemenné knihy (cca 4 - 6 měsíců věku).

Pokud si chcete nějaké štěňátko u nás vybrat, předběžně si je můžete rezervovat podle fotografie. Jestli se rozhodujete, zda pořídit pejska nebo fenku, přečtěte si tento článek, pomůže Vám v rozhodování. Před závaznou rezervací vyžadujeme osobní návštěvu (nejdříve od 3 týdnů věku štěňat). Konkrétní štěně je závazně rezervováno po složení 50 % z kupní ceny na náš účet u banky Era č.: 175289520/0300. Doplatek je splatný při odběru štěněte při podpisu kupní smlouvy. 

Štěňata jsou odchovaná v rodinném domě se zahradou. Narozená v bytě, ve druhém měsíci života si zvykají i na pobyt venku, učí se základům přivolání a čistotnosti. Budou zvyklá na kočky, další domácí zvířata a malé děti.
Krmíme masem, proto ani štěňata nedostávají granule. Přikrmujeme mlékem Royal Canin nebo Beaphar Puppy Milk, od ukončeného 3. týdne se učí na mleté syrové hovězí a kuřecí maso, před odběrem jídelníček rozšiřujeme o kvalitní masové konzervy pro snazší přechod k jiné průmyslově zpracované potravě u nových majitelů.

Každé štěňátko od nás dostane malou výbavičku na první dny doma, kupní smlouvu a tištěný návod na péči. Na webových stránkách bude mít založenou stálou fotogalerii.

Chovatelský servis je samozřejmostí - rádi s novými majiteli našich odchovů zůstaneme v kontaktu, dle možností poradíme,  jsme zvědaví na fotky, sportovní či výstavní úspěchy.